2. dec, 2011

Lucie o Liston har flyttat hit

2011-12-02

I dag har jag alltså äntligen fått hämta hem dessa små sötnosar, det har varit en lång väntan. Jag hade tänkt döpa honan till Shela eller Lizzie men tyckte inte det passade henne men Lucie passar henne perfekt tycker jag, Liston passar bra på hanen.

Det gick jättebra när dom skulle träffa mina andra tre honor, det var småkissarna som fräste lite men det gick snart över. Både Lucie o Liston har suttigt i mitt knä och spann högt men det tar på deras krafter också att flytta till ett nytt hem så dom är ganska trötta nu och jag kan tillägga att det är jag också, väldigt trött.

Lucie har redan skrämt slaget på mig i dag, jag letade i hela lägenheten men hittade inte henne, jag letade Precis överallt där dom andra har lyckats gömma sig någon gång...men nej, hon fanns ingenstans...Slängde mig på telefonen och ringde till Dennis och frågade om hon lyckats smita ut när han gick men det trodde han inte...Han hörde nog att paniken var nära för han kom bort och hjälpte mig leta....och han hittade henne på en plats jag aldrig kommit på tanken att leta...under soffan i hörnet en bit upp på soffan sitter en lite bräda och där låg hon så fint...Kattungar är experter på att hitta platser man inte tror finns, nåväl, nu är hon där hon ska vara, tack å lov...   Honan till vänster o hanen till höger...Klicka på kortet för att få det större..