Planer 2021

Silkedals Lady Leona fick igår 14 mars 2021  2 fina kattungar, en hona svartsilver tabby med mycket vitt och en en hane brun mönstrad med vitt. Honan kommer troligtvis stanna kvar i vårt katteri och hanen är reserverad till en tidigare kattungeköpare, fram tills de hälsat på vid ca 6-7 veckor

Vi hoppas kunna para Kayens Annika, (kallad vilda hos oss) i vinter/vår..

Eventuellt söker vi efter en fodervärd till vår Yasha. Jag tror det blir svårt att få henne och 4 andra sibbar att bli vänner när alla är vuxna. Jag ska flytta ihop med Dennis som redan har 4 vuxna sibbar boendes hos honom. Fodervärd innebär i stort att Yasha ska få 1 eller 2 kullar kattungar hos fodervärden som fodervärden tar han om på ett bra sätt med hjälp och stöttning från oss. Fodervärden står för allt det vardagliga som mat, kattsand leksaker mm och vi som ägare till Yasha står för allt som rör avel och kattungarna och när avtalet (SVERAKS fodervärdsavtal) är uppnått så kastrerar vi Yasha och sen övergår hon i er ägo utan kostnad.

Jag har inte helt beslutat mig ännu men om intresse finns för detta så mejla i första hand och beskriv er vardag och och er. Fodervärden bör bo på Öland eller i och runt kalmar då vi måste komma många gånger till er när Yasha har kattungarna. Det får inte finnas några andra katter i hemmet så länge Yasha är fertil.

  • .